ÉXIT D'ASSISTÈNCIA AL SEGON CURS DE GEOTERMIA CLAUSIUS A CATALUNYA

 

 

El segon curs de formació per instal·ladors de geotermia CLAUSIUS a Catalunya, organitzat entre BIOT Energia Renovable i Click Renovables, va tenir lloc el dia 2 d'Abril a l'Armentera, Girona. 

Per tal de que les empreses instal·ladores disposin de formació permanent i actualitzada, BIOT Energia Renovable juntament amb Click Renovables, van organitzar el dia 2 d'Abril a l'Armentera, el segon curs de la nova generació de bombes de calor geotérmiques CLAUSIUS.

 

Al curs, van participar empreses instal·ladores de les quatre províncies de Catalunya, interesades en conéixer millor els productes CLAUSIUS. El curs es va dividir en dues parts:

 

En una primera part del curs, es van explicar i comentar els grans avantatges de les bombes de calor CLAUSIUS, així com els detalls técnics del disseny i funcionament de les instal·lacions de geotermia. En una segona part, ens vam traslladar amb les empreses instal·ladores a una vivenda unifamiliar de la mateixa localitat, que utilitza aquesta font d'energia per climatitzar la seva vivenda. Aquí, els instal·ladors van poder veure "insitu" el funcionament de la màquina i els seus avantatges.

 

 

 

 

Aprofitem per adjuntar el link de l'article publicat per Click Renovables, on podreu trobar informació de la instal·lació de les bombes de calor geotérmiques CLAUSIUS

 

http://www.clickrenovables.com/blog/bombas-de-calor-geotermicas-clausius-8-claves-de-una-instalacion/