CLAUSIUS OBTIENE UN COP DEL 5.01 SEGÚN EL AUSTRIAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY

La marca de bombas de calor Geotérmicas CLAUSIUS obtiene el certificado de homologación, en el AUSTRIAN INSTITUTE OF THECNOLOGY (AIT de AUSTRIA), con un COP de 5.01 en las condiciones 0/35 según la norma EN-14551. 

Con esta puntuación, la marca de las Bombas de Calor Geotérmicas con tecnología inverter que BIOT ENERGIA RENOVABLE distribuye oficialmente en Cataluña, se convierten en las Bombas de Calor de mayor COP entre todas los existentes en el mercado. 

 

ÉXIT D'ASSISTÈNCIA AL SEGON CURS DE GEOTERMIA CLAUSIUS A CATALUNYA

 

 

El segon curs de formació per instal·ladors de geotermia CLAUSIUS a Catalunya, organitzat entre BIOT Energia Renovable i Click Renovables, va tenir lloc el dia 2 d'Abril a l'Armentera, Girona. 

Per tal de que les empreses instal·ladores disposin de formació permanent i actualitzada, BIOT Energia Renovable juntament amb Click Renovables, van organitzar el dia 2 d'Abril a l'Armentera, el segon curs de la nova generació de bombes de calor geotérmiques CLAUSIUS.

 

Al curs, van participar empreses instal·ladores de les quatre províncies de Catalunya, interesades en conéixer millor els productes CLAUSIUS. El curs es va dividir en dues parts:

BIOT Energia Renovable posa en marxa dues calderes d'estella de 130 kW a una granja de Sora.

Abans de tancar aquest hivern, BIOT Energia Renovable ha posat en marxa dues calderes d'estella de 130 kW al municipi de Sora. Amb aquesta operació conjunta que ronda una inversió d'uns 100.000€, i on la cooperativa administradora s'estalviarà al voltant de 25.000€ l'any, la jove empresa d'energies renovables creada fa una mica més de 2 anys, es consolida en el territori català com una bona alternativa per explorar alternatives energétiques.